Läkemedelsföretagen vill inte att du
ska känna till att det här fungerar...

-Jag vill att alla ska få chansen att upptäcka det!
Vill du må bra nu och i framtiden, förebygga problem och prestera på topp?

Ett mer än tjugoårigt intresse för friskvård och alternativ medicin, har nu fått komma till fullt uttryck genom att kunna förmedla dessa nya, unika produkter till så många som möjligt.
Om du frågar en erfaren näringsterapeut, vilket tillskott du borde ta, så är svaret enkelt: SUPERFOOD.
-Koncentrerade naturliga, ekologiska, frukter, bär och grönsaker!
Genom den kunskap om produkterna och erfarenheten de framstående experter jag anlitar har, kan du vara helt säker på att få det bästa marknaden har att erbjuda till ett förvånansvärt lågt pris.

De finns samtidigt tillhands för att besvara dina frågor. En VD på ett svenskt hälsokostföretag uttryckte det så här: "Det här är egentligen för bra för att säljas i en hälsokostaffär, för det täcker ett så vitt spektra...".
Min största drivkraft är alla de personer som berättar för mig, vilken skillnad i deras liv produkterna åstadkommit och att jag själv och mina nära och kära upptäckt det!

-Kontakta mig för att få ett unikt erbjudande med mätbar kontroll av effekten, med hjälp av analys-utrustning som används av terapeuter och idrottslag.

Vill du samma sak som jag: Att sprida kunskapen om detta i Sverige och världen, är du varmt välkommen i ett friskt och framgångsrikt team som jobbar nära varandra!
-Fråga mig gärna hur det går till. -Vi har facit i hand.

Men prova gärna själv först. Ingenting kan övertyga dig mer än en personlig upplevelse!

För mer info och beställning gå in på www.provisor.gokyani.com eller den internationella http://180408.kyani.net
Information om de vitaminer m.m. som ingår i:
Kyäni Sunrise

Vitamin A Synen, huden, slemhinnorna, immunförsvaret, skelettet, fosterutveckling och tillväxten.

Vitamin E Förbättrar syreförsörjningen hos musklerna, motverkar även ärrbildningar och har en läkande verkan på sår. Ökar även effekten av vitamin A samt skyddar lungorna mot luftföroreningar.

Vitamin C Immunförsvaret. Bindvävens ämnesomsättning. Underlättar kroppen att ta upp flera näringsämnensom järn, zink, koppar, kalcium och folsyra (Vitamin B9). Oxidationsskyddande för fettlösliga vitaminer och andra fettämnen.

Vitamin D-3 Skelettbildningen, reglerar kalkbalansen i skelett och tänder. Även bra för immunförsvaret, muskelsvaghet, motverka hjärt-kärlsjukdomar, reumatism och depression. Bra för hud och hår, benskörhet och behövs för upptagandet av kalcium i tarmen. Anses kunna hämma tumörtillväxt och utvecklande av MS och minska risken för diabetes

Vitamin B1(Tiamin) Ämnesomsättningen av kolhydrater, fett och proteiner, därtill normal funktion hos muskler, hjärna och nerver. Förbättrar inlärnings- och uppfattningsförmågan. Reglerar magens saltsyreproduktion och främjar tarmens peristaltik. Inflytande på lever och bukspottskörtel

Vitamin B2 (Riboflavin) Förbränning av fett, kolhydrater och protein. Cellernas energiproduktion.Vitamin B2 aktiverar och stödjer flera andra näringsämnen i deras funktioner, bland annat niacin, folsyra och vitamin B6 samt vitamin K. Vitamin B2 är även bra för att bryta ner olika gifter i levern.

Vitamin B3 (Niacin) Kroppens energiproduktion. Cellernas ämnesomsättning av fett, proteiner och kolhydrater.

Vitamin B6 (Pyridoxin) Omsättning av aminosyror (proteiner) och kolhydrater. Bra för nervernas funktion. Medverkar vid bildande av röda blodkroppar och antikroppar.

Vitamin B12 (Kobolamin) Produktion av röda blodkroppar, cellernas ämnesomsättning, tillverkning av DNA och nervsystemets funktion.

Vitamin B5 (Pantotensyra) Omsättning av kolhydrater och fett. För skador i hud och hår, bl.a. bra mot klåda och irritation i hårbotten. Sänker kolesterolet, förbättrar leverns avgiftningsförmåga. Är en antioxidant.

Folic Acid/Folsyra Produktion av proteiner. Normal celldelning samt cellernas ämnesomsättning. Nybildande av röda och vita blodkroppar. Bra för produktionen av mjölk hos gravida kvinnor. Bra för hud och matsmältning.

Biotin Viktig för cellernas ämnesomsättning och immunförsvaret.

Choline/Kolin Främjar syntesen av lecitin i levern. Förbättrar funktionen hos lever, gallblåsa, binjurar, könskörtlar, hjärta och cirkulation. Stärker kapillärväggarna, förbättrarblodcirkulationen i ögonen och bildar en substans i hjärnan som förbättrar minnet. Det löser upp fetter och sänker blodets kolesterolhalt. Det är experimentellt bevisat att storleken på fettpartiklarna i blodet minskar vid intagandet av kolin.

Para Aminobensoic acid/PABA PABA är ett B-vitaminliknande ämne som ingår som en del av vitaminen folinsyra. Vi kan själv bilda PABA i kroppen om vi har en sund tarmflora. I kroppen finns den största PABA-koncentrationen i hudcellerna. används vid brännsår, vid pigmentsvinn, eksem, blodbrist, trötthet, lupus, sklerodermi och rosen.Vidare används PABA för att normalisera en dålig tarmflora.

Taurine/Taurin Under hög fysisk ansträngning, utsöndrar kroppen en viss mängd serotonin, ett hormon som medför katabola reaktioner i muskelvävnaden. Taurin begränsar utsöndringen av detta hormon. En minskning i utsöndringen av serotonin leder till att kroppen inte känner av trötthet. Kan hjälpa musklerna behålla magnesium och kalcium.

Inositol Inositol är liksom kolin en medlem i B-vitamingruppen och är en del av lecitinmolekylen. Medverkar vid syntesen av RNA i cellerna och av biotin i tarmen. Omsättningen av fetter och sänker blodets kolesterolhalt. Åstadkommer en avspänning av nervsystemet och främjar normal hud- och tarmfunktion. Nödvändigt för syntesen av lecitin i levern

Grapeseed extract, Grapeskin extract/Vindruvkärnextrakt Vindruvkärnextrakt innehåller en av de mest effektiva antioxidanter som påträffats inom växtriket: OPC, även kallat proantocyaner. Vindruvkärnextrakt kan också ge ett näringsmässigt stöd för upprätthållande av ett friskt kollagen.

Grapefruit seed Extract/Grapefruktkärneextrakt Ett naturligt innehåll av antioxidanter, framförallt bioflavonoider som naringin och isonaringin. Bitterämnen stimulerar matsmältningen.

Trace Minerals/Spårämnen/Mineraler Magnesium, Kalcium, Kalium m.m.

Antioxidant Blend/Antioxidant blandning, Antocyanniner, Flavonoider etc. - Se separat beskrivning av superfrukter och bär i Kyäni Sunrise.