Sunrise
10 superfrukter - 10 anledningar

Sunrise
10 superfrukter - 10 anledningar

Sunrise är en koncentrerad juice som innehåller 10 superfrukter och bär. I en påse får du i dig din dagsdos av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Enkelt, smidigt och gott!

Du tar den på morgonen och får då en bra och energifylld start på dagen. Sunrise kan hjälpa dig att bli piggare, orka mer och hålla din kropp i trim!

Innehållet:
Juicen är en fantastisk kombination av 10 superfrukter och bärs näringsinnehåll, men även varje frukt/bär för sig är känd för många bra egenskaper.

Vilda Alaska Blåbär Djupt i hjärtat av Alaskas tundra, finns ett bär av vars näringsegenskaper och antioxidantkapacitet har blivit kallad för mirakelbäret. Det vilda Alaska blåbäret har ett mycket högt näringsvärde och innehåller höga halter av antioxidanterna Flavonoider och Antocyaner.

Goji Har kallats för världens mest kraftfulla anti-aging mat.
Granatäpple Kan främja munhälsan.
Druvor Rik källa av Resveratrol. Återupplivar huden, minskar synliga rynkor och motverkar torr hy.
Tranbär och framförallt tranbärsjuice är en känd huskur.
Noni Innehåller antioxidanter och mängder av bra egenskaper. Mycket rik på pro-xeronin som finns i nästan all frukt och grönt.
Aloe Vera Denna trendiga planta håller magen i trim och som enda växt innehåller den vitamin B12.
Hallon Är rika på vitamin C. Denna essentiella vitaminen är den mest kända antioxidanten.
Druvkärnor/Druvskinn rik källa av Resveratrol. Stark antioxidant med detoxegenskaper.
Bi-pollen har använts av NASA som en del av sin diet till astronauter, innehåller de flesta kända näringsämnen som vi behöver.

Disclaimer: det är viktigt för alla som använder Kyanis produkter att även ha en varierad och balanserad kost och livsstil. Våra produkter är skapta för att människor ska få i sig vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ej för att förebygga/bota några sjukdomar. Lider du av några problem ska du alltid kontakta läkare.

Sunset
Omega 3 & Tokotrienol
Omega-3 och dess fantastiska egenskaper är välkända och enormt omskrivet. Omega-3 används idag som tillskott i många hem. Kyani Sunset utvinns av lax från Alaska. Det har dessutom tillsatts en unik, kraftfull ingrediens - tokotrinoler som är en naturlig form av E-vitamin från Annatto trädets frö.

Vad är så unikt med den naturliga super E-vitaminen Tokotrienol? www.americanrivernutrition.com

”Kvicksilver, PCB och andra föroreningar är ett verkligt hot mot hälsan för många som konsumerar viss mat från havet. Alaskas vilda lax är ett bra alternativ för dem som söker renhet . Eftersom laxen inte är en långlivad fisk, och tack vare orörd natur och renhet i Alaskas vatten, upprätthåller laxen här denna renhet. Även läkarna erkänner att vi måste vara medvetna om källan. Forskning har visat att den vilda laxen från Alaskas vatten är det perfekta valet.”

NitroXtreme
Livsmolekylen
NitroXtreme/Nitro FX är noniextrakt. Man har tagit vara på hela noni plantan, allt ifrån bladen till rötterna, och på ett unikt sätt fått fram ett högkoncentrerat noniextrakt. Av detta extrakt så bildar kroppen kväveoxid, en av de viktigaste molekylerna för mänskligt liv.

Varför är kväveoxid livsavgörande för kroppen?
titta in på www.nitromd.com

”Upptäckten av kväveoxidens funktion i den mänskliga kroppen är en av de mest viktiga upptäckterna i nutida medicinsk/vetenskaplig historik. Genombrottet kom 1987, när den här molekylen visade sig produceras i varje cell i kroppen. Vikten av kväveoxidens verkan gjordes ännu tydligare när tre farmakologer, Robert F. Furchgott, Louise J. Ignarro och Ferid Murad, tilldelades Nobelpriset i medicin 1998 för deras forskning om kväveoxiden.”

Moderna tiders hälsohot
Dagens livsstil blir mer och mer hektisk. Vi exponeras dagligen av olika faktorer som utgör en stor risk för vår hälsa.

Vi stressar, äter snabbmat och processad mat, röker och sover för lite. Våra jordar är utarmade från näringsämnen och vår omgivning är förorenad av gifter, bl.a. i vår luft och i vårt vatten.

Miljögifter i fiskoljor se www.omega-3.se/miljogifter.html

Vi påverkas ständigt av de så kallade fria radikalerna, vilket leder till oxidation i cellerna och i kroppen som i sin tur leder till att celler, vävnader och organ skadas. Faktum är att 85% av alla sjukdomar kommer från skadan som uppstår av fria radikaler. Det kan liknas med en bil som rostar.

"Ålderstecken som rynkor, kommer tidigare när vi har brist på antioxidanter."
"Bra kost och motion kan hjälpa oss att hålla borta olika former av sjukdomar men det räcker tyvärr inte alltid."
"Vi tar mer hand om vår bil än vår kropp. För att skydda bilen från rost använder vi rostbehandlingsskydd"

 

Kyäni tar hälsa till en helt ny nivå.
Det kan vara svårt att veta vad man skall köpa därute i djungeln av hälsoprodukter. Därför har Kyäni satsat på enkelheten, naturliga produkter som är prisvärda och som är framtagna för att passa in på dagens livsstil.

De är gjorda för att tillsammans ge kroppen en naturlig och bred källa av vitala näringsämnen med vitaminer, mineraler, omega-3-fettsyra, kväveoxid och antioxidantföreningar.

Sunrise och Sunset innehåller två riktiga superfoods, blåbär respektive lax. Lax vilket innehåller den kända omega-3-fettsyran.

Blåbären är vilda och kommer från Alaska. Alaska har ett extremt klimat och temperatur. De vilda Alaska blåbären har därför utformat ett speciellt kraftfullt antioxidantskydd för att överleva dessa förhållanden. Antioxidanter finns i bl.a. frukt och grönsaker. De identifieras av deras starka färger. Exempel på dessa är röda tomater, paprika, körsbär, granatäpple; de oranga som morötter och apelsiner och de blå som blåbär. Om du skär itu ett Alaska-blåbär så är färgen enormt intensiv.

Dr. Steven G. Pratt, som har specialistkompetens inom ögon- och holistisk medicin, är en erkänd auktoritet på att förebygga ögonsjukdomar, och som har offentliggjorts i tidskrifter. Han har medverkat i de flesta nationella medier som Today, Oprah, CNN och the View. Han anses av det medicinska samfundet som en framstående röst för frontlinjen inom kost och hälsa.Dr. Pratt har skrivit två New York Times bästsäljande böcker: ”Superfoods” och ”SuperFood HealthStyle” om vikten av denna Supermat. Han förespråkar att de vilda Alaska blåbären är ett av det mest kraftfullaste bären.